Блог майстра виробничого навчання Ільїної Ольги Юріївни

Професія Кухар; кондитер Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей

  • Інновації в ресторанному бізнесі
  • Конкурсна робота Болохівська щука
  • Майстер - класи
  • Моніторинг дидактичного забезпечення з професії Кондитер
  • Патріотичне виховання
  • Волонтерська діяльність
  • Мої напрацювання
  • Методичні розробки уроків з професії "Кухар"
  • Методичні розробки уроків з професії "Кондитер"
  • Дидактичне забезпечення з професії "Кухар"
  • Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент
  • Дидактичне забезпечення з професії "Кондитер"
  • Громадська діяльність
  • Портфоліо
  • Інтерактивні вправи

Методичні розробки уроків з професії "Кухар"

 Механічна кулінарна обробка цибулевих, плодових, зерно-бобових овочів, грибів.

Обробка риби з хрящовим скелетом та приготування напівфабрикатів для теплової обробки 

Приготування чебуреків

Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Ільїна Ольга Юріївна

Моє фото
Ольга
Дивитися мій повний профіль
Тема "Прості шаблони". Зображення для теми від користувача konradlew. На платформі Blogger.