Блог майстра виробничого навчання Ільїної Ольги Юріївни

Професія Кухар; кондитер Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей

  • Інновації в ресторанному бізнесі
  • Конкурсна робота Болохівська щука
  • Майстер - класи
  • Моніторинг дидактичного забезпечення з професії Кондитер
  • Патріотичне виховання
  • Волонтерська діяльність
  • Мої напрацювання
  • Методичні розробки уроків з професії "Кухар"
  • Методичні розробки уроків з професії "Кондитер"
  • Дидактичне забезпечення з професії "Кухар"
  • Матеріали на участь в обласному конкурсі на кращий освітній контент
  • Дидактичне забезпечення з професії "Кондитер"
  • Громадська діяльність
  • Портфоліо
  • Інтерактивні вправи

Дидактичне забезпечення з професії "Кухар"

 М 2 Приготування гарячих страв

РН 2 Готувати страви та гарніри з овочів, грибів 

РН 3 Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів

РН. 7 Готувати страви і гарніри з круп, бобових, макароних виробів

РН. 8 Готувати страви з риби та нерибних продуктів моря

РН. 10 Готувати тісто та вироби з нього

М 3 Приготування холодних страв та закусок. Приготування солодких страв, напоїв

РН 11. Готувати холодні страви та закуски

РН 12. Готувати солодкі страви та напої


Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Ільїна Ольга Юріївна

Моє фото
Ольга
Дивитися мій повний профіль
Тема "Прості шаблони". Зображення для теми від користувача konradlew. На платформі Blogger.